Alexandra Adina Rădescu


Alexandra a absolvit actorie în cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică, dar și facultatea de Comunicare și Relații Publice. Face voluntariat încă din perioada liceului, dar de mai bine de 10 ani lucrează cu copiii din centrele de plasament. Din dorința de a ajuta aceste suflete rătăcite s-a înscris la cursul de art-terapie Phronetik furnizat de către cei de la A.R.T.E. Cursul, care îi are ca și terapeuți pe unii dintre cei mai buni din Wiener Schule for Kunsttherapie, i-a schimbat viața și modul de gândire. 

Pe lângă proiectele de actorie pe care le are, îți găsește timp să dea mai departe ceea ce a învățat și experimentat pe propria persoană timp de doi ani de zile în cadrul programului educațional de art-terapie Phronetik din România.

Atelierele ei de art-terapie vor lucrea cu subtilitățile, vor accesa cele mai adânci gânduri și emoții pentru a le scoate la suprafață, pentru a le lăsa să se expime liber și autentic. Alexandra ne invită să umblăm în cotloanele sufletului pentru a găsi lumina. Lumină pe care noi o avem în noi, doar că nu o lăsăm să se manifeste.

Ți-a plăcut această pagină?

Clasele profesorului

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

5 ședințe pentru doar 150 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Intrarea Victor Eftimiu nr 2, etaj 4, Bucharest, Romania

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460745 257 208


Studioul nostru