Oana Sforoi

Oana Sforoi, Kinetorapeut și Instructor de Yoga RYT 200 H Multi-Style, Dharamsala India, Trimurti Yoga School  

Călătoria mea a început în timpul anilor în care am studiat Kinetoterapia și Recuperarea Medicală (2010-2013). Acei ani mi-au creat o fundație importantă care încă mă inspiră ca profesor de yoga pentru că mi-au rafinat înțelegerea mișcării și mi-au construit înțelepciunea de a ghida într-un mod eficient alinierea corpului prin acele instrucțiuni subtile care transformă experiența fizică din yoga în una mai profundă. Experiența de a preda mișcarea s-a îmbogățit cu certificări de Pilates și Fitness și cu specializarea pe domeniul pre și postnatal în care am avut ocazia să înțeleg că, experiența fizică este întotdeauna conectată de aspecte ale conștiinței, că modul în care respirăm și ne mișcăm este conectat cu modul în care abordăm viața. 

Certificarea de instructor de Yoga a apărut ca o consecință firească în această călătorie și a așezat piesele lipsă din puzzle iar la nivel personal, a reprezentat un nou subtrat de transformare personală.  

Pentru mine, yoga este este un mod sacru de a ne îngriji de ceea ce se întâmplă în interiorul nostru. De a acorda atenție conștientă gândurilor și trăirilor noastre ca și când ne-am îngriji de o grădină în care dorim să ne plimbăm și să ne simțim în siguranță. Cel mai important profesor în acest moment este însăși practica de a oferi clase de yoga. Ele sunt un instrument valoros prin care să realizăm împreună cum putem aduce mai multă iubire pentru noi, în relațiile noastre și în lume.

 

Ți-a plăcut această pagină?

Clasele profesorului

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

5 ședințe pentru doar 150 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Intrarea Victor Eftimiu nr 2, etaj 4, Bucharest, Romania

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460745 257 208


Studioul nostru