Raluca Nicolaescu

Pentru mine mișcarea și orice aș fi făcut a însemnat mereu explorare interioară.

M-am întrebat neîncetat ce se petrece în interiorul corpului meu când fac un anumit tip de mișcare, iar ce am avut la dispoziție a fost ceea ce simțeam. Anantomia așa cum am știut-o până nu demult nu oferea prea multe informații. Cel putin pentru mine. Cred că pe măsură ce te miști simțurile ți se rafinează și începi să știi în ce parte vrea să se încline mâna sau cum se simte glezna într-o anumită postură.

Mă pasionează universul infinit care este corpul și cum se armonizează înlăuntrul lui, în special, partea aceasta adâncă de oase, articulații, ligamente si fascie, membrana care ne îmbracă corpul în interior și despre care descoperim încă. Iubesc, practic  și împărtășesc  practica  Yin Yoga din nenumărate motive.

Unul dintre ele este tocmai pentru că mă ghidează în explorarea corpului în profunzimile sale, mai ales ca acest tip de yoga presupune timp îndelungat în postură, iar un altul este  că a lucra în mod atât de specific cu articulațiile și cu fascia mă va ajuta să îmi suțin corpul până la mușchi și dincolo de ei în orice altă practică yang aș alege să fac. Pentru că atunci când yin și yang se completează se întâmplă ca interiorul nostru să cânte.

Ți-a plăcut această pagină?

Clasele profesorului

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru