Roxana Corojan

De-a lungul anilor, Roxana si-a facut bagajele, si-a mutat casa de mai multe ori de cat isi poate aminti. A studiat Fashion Design & Marketing in Anglia, a lucrat in New York, a strabatut lumea in lung si-n lat, aruncandu-se mereu dintr-o provocare in alta. In acest timp, Roxana s-a lovit de momente de anxietate, depresie, solitudine. Explorandu-se creativ prin pictura, yoga si dans, acele momente au devenit o sursa de inspiratie, au capatat sens. Urma sa invate cum atunci cand respiri si te misti constient, prezent, conectat - timpul si spatiul se pierd. Oriunde ai fi, acel loc poate deveni acasa, iar orice provocare, o lectie. 

Dorinta Roxanei de a dedica timp si spatiu pentru a-si aprofunda practica si cunostiintele, a dus-o in Bali. Acolo si-a intalnit profesorii, si-a descoperit pasiunea pentru yoga holistica alaturi de Daniela Garza Rios, si pentru universul masajului Thai Yoga, urmand cursul - “The Art of Healing Touch “ (100hr) cu Carlos Romero - Sanctuary of Yoga & Holistic Arts.

In prezent, Roxana este facilitator de Vinyasa Yoga (200hr) certificat de SOHA (School of Healing Arts) și terapeut prin tehnica masajului Thai Yoga. Clasele Roxanei te invită spre autocunoaștere pentru a dobândi flexibilitate in minte, suflet și corp. Inspirate de procesul creativ, explorandu-ne prin practica asanelor si a respiratiei constiente, cu intentia de atinge o stare de flow - Roxana te indeamna sa iti imaginezi salteluta de yoga precum un canvas, iar noi - vopseaua, pictura, si pictorul.

Ți-a plăcut această pagină?

Clasele profesorului

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru