⟵ Lista de retreats

Corpul în Yoga - retreat

15 Jun 2018 - 17 Jun 2018

Corpul în Yoga, între tradiția orientală și cultura modernă occidentală

Descriere

Corpul în Yoga, între tradiția orientală și cultura modernă occidentală

Vara aceasta dăm startul retreaturilor organizate în comunitatea BODHI. Ca și prim nume ce ne va ghida cu blândețe în această călătorie către adevărata noastră natură, Livia Constantin, profesor RYT500, înregistrat Yoga Alliance, are peste 15 ani de studiu și practică personală yoga și crede în educația continuă. Stilul Liviei aduce laolaltă precizia posturilor, atenția conștientă și dezvoltarea echilibrului interior.

Corpul uman este un instrument magnific de care ar trebui să avem grijă, însă fără a uita faptul că nu acesta este scopul practicii yoga. 

Timp de 3 zile ai o singură provocare: te deconectezi de la tehnologie și te conectezi la tine: discuții inspiraționale, ore de lectură și multă practică alături de Livia Constantin.

Te invităm să lași ego-ul acasă și să te alaturi în această călătorie cu inima deschisă. Vei putea să îți înțelegi corpul și să îl explorezi în tradiția veche, conectându-l cu mintea, pășind conștient de fiecare mișcare sau asana, descoperind trăirile și senzațiile create.

In Yoga tradițională, aspirantul lucrează și antrenează toate nivelele ființei, inclusiv relațiile, explorarea sinelui, simțurile, corpul, respirația și mintea. Cu toate acestea, niciuna dintre acestea nu reprezinta scopul Yoga. 

Vom face lucruri dificile: vom observa, vom asculta, vom simți, vom accepta, ne vom preda. Vor fi momente în care îți vom cere să nu faci nimic. Și nu vorbim despre practica de relaxare.. 

O experiență stimulantă, din care vei deveni mai încrezător în propria practică de yoga. Bucură-te de această calatorie și privește-o ca pe o oază de liniște, departe de rutina zilnică. Oferă-ți timp pentru a aprofunda legătura dintre tine și lumea înconjurătoare. 

Ia cu tine orice învățătură dobândită în aceste zile și aplic-o în viața de zi cu zi. 

"When one understands that a human being is not only a physical being, but a breathing being and a thinking being too, then his research does not limit itself to the body and breath only."

 


PROGRAM:

06:30 ☀
07:00-08:30 Practică yoga de dimineață
09:00-10:00 Mic dejun
10:00-12:00 Dialog
13:00-14:00 Prânz
14:30-15:30 Timp liber
15:30-16:30 Dialog / Lectură
17:00-18:30 Practică (asana, pranayama și relaxare)
19:30-20:30 Cină
22:00 ☾

Ce să aduci cu tine:
- pix și un carnețel
- papuci
- haine confortabile pentru practică
 

Ce îți oferă acest retreat?

 •  două nopți de cazare la pensiune
 •  2 mic dejunuri, 3 prânzuri, 2 cine - vegetariene / vegane, gătite cu suflet și ingrediente locale
 •  clase de yoga dimineața și seara
 •  clase teoretice și ateliere

Ce nu este inclus?

 •  transportul, ne vom grupa pe mașini pentru a merge împreună

Preț

 • 795 lei, loc în cameră dublă

Ți-a plăcut această pagină?

Întrebări frecvente

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

 1. Cum se face plata?

  Doritorii vor plati întreaga sumă pentru persoana/persoanele înscrise prin rezervare, în 48 de ore de la rezervare. Plata se poate face prin transfer bancar sau Pay Pal.

 2. Ce se întâmplă in cazul unei anulări?

  Dacă evenimentul este anulat de către BODHI, toți banii vor fi returnați Dacă plata nu se face in 48 de ore, BODHI își rezervă dreptul de a anula rezervarea. În cazul în care clientul dorește să anuleze, indiferent de circumstanțe: Anulare la 30 de zile sau mai puțin de data sosirii, 0% din bani returnați. Anulare la mai mult de 30 de zile de la data sosirii, 50% din bani returnați

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru