⟵ Lista de retreats

New Year's Celebration: Sacred Rhythms Retreat

30 Dec 2017 - 02 Jan 2018

New Year's Celebration: Sacred Rhythms Retreat Yoga, Gong Bath, Kirtan & Dance   Anul trecut am petrecut Revelionul la bunici si mi-a placut enorm linistea si iubirea in care m-am scufundat. Anul acesta insa mi-ar placea foarte mult sa il petrecem impreuna in bratele practicii yoga, gong bath, kirtan si sa ne dansam inima impreuna! 

Descriere

New Year's Celebration: Sacred Rhythms Retreat

Yoga, Gong Bath, Kirtan & Dance

 

Anul trecut am petrecut Revelionul la bunici si mi-a placut enorm linistea si iubirea in care m-am scufundat. Anul acesta insa mi-ar placea foarte mult sa il petrecem impreuna in bratele practicii yoga, gong bath, kirtan si sa ne dansam inima impreuna! Asa ca va invitam cu drag sa petreceti revelionul impreuna cu noi intr-un spatiu atemporal in care nu exista trecut, prezent si viitor ci doar a fi tot ceea ce suntem.

Ne vom bucura impreuna de ceea ce este esential - a fi alaturi de noi, in compasiune, prietenie si iubire. Vom crea un spatiu sacru si vom dansa pe ritmuri sacre prin yoga, kirtan si gong bath!

Iar prietenii noștri, Dio, Ioana & Amos ne vor bucura cu mâncărica sanatoasa si delicioasa gatita cu multa iubire.

 

Intentia taberei este ca noi sa iesim din timp si sa fim in prezenta, in inima. In acelasi timp onoram si aspectul uman si recunoastem ca timpul trece prin noi. Privim la toate experientele care ne-au adus aici si acum si le multumim pentru roadele de intelepciune cu care au venit. Onoram tot ceea ce suntem si impreuna ne vom imbratisa fiinta si vom permite sa fim ceea ce suntem.  Binteinteles ca si sarbatorim, fiecare clipa trebuie sarbatorita asa ca asta vom face si noi impreuna!

Si ca sa ajungem in centru ne vom ajuta de practica yoga care ne va curata si ne va aduce tot timpul inapoi in ritmul inimii. Practica yoga este complexa si totala. Prin ea ne aducem intregul sistem intr-un ritm armonios in care prana (respiratia vietii) danseaza prin noi si ne echilibreaza din toate punctele de vedere.

De asemenea vom sarbatori prin kirtan - practica bhakti yoga care ne duce, prin muzica devotionala, in centrul inimii si ne aduce ori o stare de transa sau una de liniste si impacare.

 

Ne vom bucura si de Gong Bath si/sau de meditatie cu boluri tibetane si alte instrumente folosite in scop terapeutic si meditativ. Puterea sunetelor de vindecare este extinsa si putem spune ca terapia prin sunet si vibratie este medicina viitorului. Ea se adreseaza fiintei ca intreg, lucrand la vindecarea fizica, emotionala, mentala, vindecarea in plan energetic si spiritual. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa stam in preajma vibratilor emise de instrumente si sa lasam suntele sa ne patrunda. Ele se vor duce acolo unde are nevoie fiecare persoana in parte.

 

În tot acest timp ne vom conecta cu energia pe care ne-o oferã roadele sezonului, având ocazia de a acorda mai multã atenție felului în care mâncarea ne susține în procesele interioare de transformare. Mesele servite vor fi în totalitate vegane, atât crude cât și gãtite, create special pentru a rezona cu momentele retreat-ului.

 

In seara Anului Nou vom petrece intr-un mod constient, cu o bucurie curata si sincera daruita de practicile yoga, gong si kirtan. Vom dansa sau vom sta linistiti cu bucurie in suflet. Dupa care, a doua zi, mergem in excursie la Sinca Veche!

 

Unde?

Rasnov: adresa o veti primi la inscriere.

 

Cui se adreseazã?

Acest retreat se adreseazã tuturor iubitorilor de naturã si atat curiosilor cat si pasionatilor de yoga si meditatie prin sunet, fie ei începãtori sau cu o practicã avansatã.

 

Facilitatori

Dana este indrumatoare de yoga acreditata prin Yoga London. Practica yoga de 11 ani si a inceput cu Cercul Crimson si Sahaja Yoga dupa care a ajuns si la Hatha, Tantra si Raja Yoga. Tine cursuri de Hatha: Vinyasa Flow Yoga si Yin Yoga de 4 ani. Recent a inceput sa orchestreze si intalniri de kirtan – cantecul inimii, ceea ce tine de bhakti si mantra yoga.

Pe langa practica yoga care este spatiul sau de acasa unde isi poate aminti intotdeauna sa revina la ceea ce este cu adevarat important in aceasta viata – constiinta, Danei ii place sa danseze, sa cante si tot ce inseamna arta, joc si comunitate! Crede cu pasiune ca noi toti ne putem bucura de creativitatea noastra inascuta si astfel viata devine mult mai frumoasa.

Dana este si terapeut prin masaj, dansatoare, practician reiki si studenta in anul II la scoala de osteopatie.

 

Simona Cornea este unul din maestrii de Gong din Romania, initiata de Grand Cong Master, discipolul lui Yogi Bhajan, Don Coreaux. Este terapeut in masaj si terapii complementare din 2010, lucrand pentru Hilton Spa si din 2012 lucreaza pe cont propriu. Este pppasionata de munca ei, facand-o cu inspiratie. Ea organizeaza lunar in Sibiu, orasul natal, Bai de Gong, concerte de sunet sacru si meditatie cu boluri tibetane si boluri de cristal din 2014. Nascuta si crescuta in Sibiu, lucreaza cu placere si compasiune pentru oameni. A calatorit in Europa pentru a invata diverse terapii complementare. A urmat multe cursuri de masaj si dezvoltare personala, participa la diferite festivaluri sunand Gongul si raspandind iubire peste tot.

 

Food corner

Dintre toate pasiunile care îi animã existența, Ioana si Dio au ales sã dedice ultimii ani pregãtirii hranei, o lume plinã de culoare ?i vitalitate, dar ?i un spa?iu care i-a susținut pentru a se descoperi în curgerea creației și în actul dãruirii. Nu se considerã ‘chefi’, ci mai degrabã artizani care cred cã “Small is Beautiful” și cã hrana ne sprijinã în a ne re-gãsi pe noi înșine îi comunitatea. Despre mâncare și alte mistere, please check http://makeawish.rocks/

 

Program

Sambata 30 Decembrie

16:00 - 18:00 Bine ati venit!! Tea Time

18:00 - 19:00 Cina

20:00 - 20:30 Intentie si Meditatie

20:30 - 21:30 Yin & Yang Yoga cu Dana

21:30 - 22:00 Yoga Nidra

Somn linistit!

 

Duminica 31 Decembrie

8:00 - 10:30 Vinyasa Slow Flow & Yoga Nidra cu Dana

10:30 Micul Dejun

12:30 - 14:000 Cerc de prietenie (Meditatie, Povesti, Intentii, Jocuri)

14:30 - Pranzul festiv I

17:30 - Pregatirea mesei de Revelion cu Dio

20:30 - Masa festiva

22 - 23:00 Kirtan

23:00 - 23:30 Meditatie

23:30 - 00:30 Gong Bath

00:30 - 03:00 Tort, Dans, Joaca

 

Luni 01 Ianuarie

10:00 - 11:30 108 Sun Salutes sau Yin Yoga (vedem cum ne simtim)

11:30 - 12:30 Fructe

13:30 - Pranzul festiv II

15:00 - 18:00 Excursie la Sinca Veche

19:00 - Cina

21:00 - 21:45 Yoga Nidra

22:00 - Gong Bath

 

Marti 02 Ianuarie

08:00 - 10:00 Chakra Flow Yoga

10:00 Micul Dejun

11:30 - 12:30 Gong Bath

13:30 - 14:30 Pranzul festiv III

15:00 - 16:00 Cerc de inchidere <3 <3

 

 

 

Costuri: 801 ron, include cazare, masa si practicile de yoga, kirtan, meditatie ghidata si sound healing; Un avans de 200 ron este necesar pentru rezervarea locului.

Puteti sa adaugati si terapie prin masaj//masaj vibrational pentru un cost suplimentar – atat Dana cat si Simona sunt terapeuti excelenti prin masaj.

Pentru transport va putem ajuta sa va cuplati!

Ce îți oferă acest retreat?

  • Cazare
  • Mesle și practicile de yoga, kirtan, meditatie ghidata și sound healing

Ce nu este inclus?

  • Transportul

Preț

  • 801 ron pentru un loc în cameră dublă

Ți-a plăcut această pagină?

Întrebări frecvente

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

  1. Cum se face plata?

    Doritorii vor plati întreaga sumă pentru persoana/persoanele înscrise prin rezervare, în 48 de ore de la rezervare. Plata se poate face prin transfer bancar sau Pay Pal.

  2. Ce se întâmplă in cazul unei anulări?

    Dacă evenimentul este anulat de către BODHI, toți banii vor fi returnați Dacă plata nu se face in 48 de ore, BODHI își rezervă dreptul de a anula rezervarea. În cazul în care clientul dorește să anuleze, indiferent de circumstanțe: Anulare la 30 de zile sau mai puțin de data sosirii, 0% din bani returnați. Anulare la mai mult de 30 de zile de la data sosirii, 50% din bani returnați

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru