⟵ Lista de retreats

The Art of Living

21 Feb 2016 - 01 Mar 2016

Pune pauză stresului, grijilor și ritmului alert al vieții de zi cu zi și lasă-te cuprins de pace și relaxare, într-un peisaj de poveste, printre lanuri de orez și grădini tropicale cu puteri vindecătoare

Descriere

The Art of Living – Thailand

Pune pauză stresului, grijilor și ritmului alert al vieții de zi cu zi și lasă-te cuprins de pace și relaxare, într-un peisaj de poveste, printre lanuri de orez și grădini tropicale cu puteri vindecătoare. Imaginează-te înconjurat de cocotieri, bananieri și copaci de papaya impozanți, fermecat de priveliștea lanurilor de orez care se văd chiar de pe marginea piscinei.

 Experimentează tratamentele noastre holistice, clase de yoga transformatoare, conduse de instructori internaționali sau pur și simplu lasă-ți corpul, mintea și spiritul învăluite de energia sacră a râurilor din apropiere.

 Acest retreat reprezintă o poartă de acces spre descoperirea adevăratului tău sine interior. Aici, printre grădinile vindecătoare ale Chiang Mai-ului din inima Thailandei, vei avea libertatea de a Fi pur și simplu, iar în această stare de existență pură, inima ta se va deschide larg, făcând loc acceptării, iubirii pentru toate ființele, păcii interioare și unei stări naturale de bine, atât la nivel fizic, cât și emoțional.

Așadar, te invităm să ni te alături timp de 9 zile pentru o experiență de neuitat și care îți va schimba viața în bine.

Despre retreat-ul „The Art of Living” (Arta de trăi)

Unii oameni observă o energie sublimă imediat ce pun piciorul pe pământul „The Art of Living”. Alți oameni găsesc această energie că îi învăluie treptat, pe măsură ce avansează cu programul acestui retreat. Unii se trezesc într-o dimineață și se surprind cuprinși brusc de un sentiment profund de fericire. Sunt și oameni care resimt energia revitalizantă a acestei experiențe abia după ce au părăsit retreat-ul – și abia atunci realizează cât de mult a însemnat pentru ei.

Acest retreat holistic este locul perfect pentru a te deconecta de la ritmul orbitor al vieții și pentru a te reconecta cu propriul sine interior, într-un mediu natural și puternic energizant, care îți taie respirația.

 Fie că alegi să vii singur(ă) sau însoțit(ă), asigură-te că îți dedici timp suficient pentru a te conecta cu sinele tău adevărat. Viața este, de fapt, o călătorie a sinelui, așa că bucură-te de ea pe deplin!

Ce îți oferă acest retreat?

 • 8 nopti de cazare intr-un boutique hotel 
 • Transport local inclus
 • 2 mese pe zi preparate cu ingrediente locale si organice
 • Sesiuni zilnice de yoga conduse de instructori internationali
 • Experiente culturale, culinare si activitati memorabile
 • Terapeuti de incredere, specializati in masaj thailandez, cu cunostinte vaste in dureri cronice, accidentari, masaj abdominal si multe alte afectiuni si tratamente
 • Itinerarii stimulante gandite sa creeze echilibrul perfect intre distractie, yoga, natura, viata de oras, entuziasm si relaxare
 • O introspectiva unica asupra vietii si culturii Thailandei
 • Flexibilitate sa iti creezi propriul program

Ce nu este inclus?

 • Bani de buzunar și alte cheltuieli administrative 
 •  
 • Bilete de avion dus-întors
 • Viza

Preț

1150 euro loc în cameră dublă

Ți-a plăcut această pagină?

Întrebări frecvente

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

 1. Cum se face plata?

  Doritorii vor plati întreaga sumă pentru persoana/persoanele înscrise prin rezervare, în 48 de ore de la rezervare. Plata se poate face prin transfer bancar sau Pay Pal.

 2. Ce se întâmplă in cazul unei anulări?

  Dacă evenimentul este anulat de către BODHI, toți banii vor fi returnați Dacă plata nu se face in 48 de ore, BODHI își rezervă dreptul de a anula rezervarea. În cazul în care clientul dorește să anuleze, indiferent de circumstanțe: Anulare la 30 de zile sau mai puțin de data sosirii, 0% din bani returnați. Anulare la mai mult de 30 de zile de la data sosirii, 50% din bani returnați

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru