Atelier de inspirație cu Yoga Nidra

Bodhi Studio

Joi, 17 Jan, 17:00-18:30

Pornind de la ideea ca yoga este inspiratie si expiratie, iar yoga nidra le foloseste pe ambele, dar are in plus acea unealta de a lucra cu dorintele ascunse - gasirea acelor dorinte as vrea sa fie scopul acestor ateliere si aducerea lor in planul constient, iar apoi al vietii de zi cu zi

Atelier de inspiratie cu Yoga Nidra
alaturi de Liliana Dogioiu

Prima parte de relaxare va incerca sa elimine barierele ce apar atunci cand in starea de veghe incercam sa accesam dorintele si sa ascultam mesajele inimii: ce ne face placere sa facem, sa traim, sa experimentam? In starea de relaxare profunda vom gasi dorinta si o vom aduce in planul constient. Dorinta aceasta, adusa fara barierele mintii treze, venita din inima si traita cu intensitate in momentul relaxarii, este ca o samanta pe un teren fertil; mai ramane doar sa-i dam soare prin actiunile noastre din viata de zi cu zi, pentru a da roade. Poate pe langa starea de relaxare, ce va ajuta in eliberarea presiunii vietii agitate de zi cu zi, gasirea unui hobby sau a unei nevoi careia i-am acordat prea putina atentie, e un bonus ce va contribui la gasirea ceva-ului interior necesar fiecaruia pentru a trai starea de bucurie. Iar in plus, toate celelalte beneficii ale unei sesiuni de yoga Nidra raman: reducerea stresului si anxietatii, un somn mai odihnitor si chiar o mai buna gestionare a momentelor dificile, bineinteles dupa practica pentru o perioada mai lunga de timp.

-------------------------------------------------------------------------

Despre Liliana:

Instructor yoga acreditat Yoga Alliance 200RYT. Am locuit timp de 7 ani in Asia, unde am descoperit si invatat sa apreciez simplitatea, sa traiesc in momentul prezent, fara stres, savurand fiecare clipa.

Am ales să folosesc Nidra Yoga pentru a aduce
relaxarea în viat̗a oamenilor din Romania, adica ceva ce am observat ca oamenii din Asia stiu sa aiba din traditia si cultura in care traiesc. “Pasiunea si curajul de a face asta mi-au fost poate insuflate de instructoarea deosebita cunoscută in Jakarta, Indonesia, unde am locuit aproape doi ani. Am vazut la ea ce înseamna pasiunea fata de ceea ce faci si respectul fata de conceptele yoga si am simtit energia emanata de acea pasiune.

Asta este ceea ce-mi doresc sa pot da si eu mai departe la cursurile mele, odata cu starea de bine special atinsa intr-o relaxare Nidra”.
 

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Bliss. Meditația Inimii și Mantra
24 November, 19:00-21:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu & Hitesh Bhatt

Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Preț: 70 ron / 1 sesiune. 130 ron / ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Corpul Emoțional. Harta
24 November, 16:00-18:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu

Corpul Emoțional. Harta

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Preț: 70 ron / sesiune. 130 ron/ ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru