Corpul Emoțional. Harta

Bodhi Studio, Intrarea Victor Eftimiu, nr. 2

Duminică, 24 Nov, 16:00-18:30

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Corpul fizic este reprezentarea noastră in această lume. Este vehiculul Spiritului nostru in această realitate materială,  orizontală in care ne manifestăm in acțiune. Corpul fizic este cel prin care realitatea ajunge la noi, mijlocitorul direct al contactului vieții cu cel ce sunt,  în interior.  Orice trăim,  orice atingem, orice ne atinge trezește  o emoție, iar emoția se simte in corp. Corpul este un vas in care se așază toate emoțiile trăite si care depozitează toate emoțiile ne-exprimate. Iar nenumăratele emoții,  creează un corp, Corpul Emoțional,  un corp care, desi este energetic, acționează asupra celui fizic cu precizia laserului. Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre. 

FACILITATORI:
- Psihoterapeut Cristina Alexandra Andrei- formată în Psihoterapia Centrată pe Persoană, Experiențială și Focusing; în formare în Psihoterapie Transpersonală și Respirația Holotropică a lui Grof sub egida EUROTAS, practician Reconnective Healing, experienta de lucru  in sesiuni individuale si sesiuni de grup pentru accesarea starilor de constiinta extinsa vindecatoare prin tehnici de respiratie si tehnici transpersonale.
- Terapeut Valentin Neacșu - în formare în Psihoterapia Transpersonală și Respirația Holotropică a lui Grof sub egida EUROTAS, experiență de peste 10 ani în practica terapiilor complementare  (Qigong,  Reiki, Școala Spirituală Solariană, Școala Bioconceptuală),experienta de lucru  in sesiuni de grup pentru accesarea starilor de constiinta extinsa vindecatoare prin tehnici energetice, de respiratie si tehnici transpersonale.

 

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Bliss. Meditația Inimii și Mantra
24 November, 19:00-21:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu & Hitesh Bhatt

Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Preț: 70 ron / 1 sesiune. 130 ron / ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »
Yoga Challange VI Special Edition
06 May, 07:00-08:30 cu

Yoga Challange VI Special Edition

Yoga Challenge VI Special Edition
4 days per week/4 weeks/4 teachers/4 yoga styles

Preț: 120 euro RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru