Feminine Energy Kundalini Mantra

Bodhi Studio

Vineri, 08 Mar, 19:00-20:30

Vă invitiăm cu drag să vă alăturați serii de mantre dedicate energiei feminine creatoare, vineri, 8 martie, de la 19:00 alături de Dora Dinu

Vă invitiăm cu drag să vă alăturați serii de mantre dedicate energiei feminine creatoare, vineri, 8 martie, de la 19:00 alături de Dora Dinu.
Universul a fost creat prin forta sunetelor. Mantrele sunt sunete sacre. Vom canta si vom incanta seara cu energie feminina, creatoare, meditatii celeste si inspiratie divina!
This evening is for everyone, men or woman, who need to relax, slow down, get energy and inspiration or just to listen and chant the healing power of a mantra. Love and Light, Dora! ♥

Despre Dora Dinu: www.doradinu.com
Profesor. Instructor Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan certificat de KRI - Kundalini Research Institute. Profesor Yoga experimentat, preda yoga din 2012, 880 de ore de formare Yoga Alliance International. A invatat Yoga in India la Mysore si la Rishikesh si s-a format in Yoga ca terapie cu Indu Arora si Ganesh Mohan. Este in formare in psihoterapie integrativa si cognitiv-comportamentala.
***

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Bliss. Meditația Inimii și Mantra
24 November, 19:00-21:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu & Hitesh Bhatt

Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Preț: 70 ron / 1 sesiune. 130 ron / ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Corpul Emoțional. Harta
24 November, 16:00-18:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu

Corpul Emoțional. Harta

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Preț: 70 ron / sesiune. 130 ron/ ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru