Introduction to Meditation

Bodhi Studio, Intrarea Victor Eftimiu, nr. 2

Sâmbătă, 16 Jun, 17:00-18:30

Vrei să începi să meditezi, dar nu știi foarte clar de unde să te apuci? Sau poate meditezi deja de ceva timp și ți se pare că nu iese așa cum te așteptai? 

Vrei să începi să meditezi, dar nu știi foarte clar de unde să te apuci? Sau poate meditezi deja de ceva timp și ți se pare că nu iese așa cum te așteptai? Simți că practica ta de meditație nu avansează?
 
Dacă răspunsul este DA la aceste întrebări, te invităm la un atelier introductiv și practic în care vei primi toate informatiile și tehnicile necesare începerii propriei practici de meditație. Vom descoperi împreună ce este și ce nu este meditația, care sunt beneficiile pe care ea le aduce, cum se practică și cum poate fi introdusă această practica în viața noastră de zi cu zi pentru a-i resimți cu adevărat beneficiile.
 
În cadrul atelierului vei:
- descoperi ce presupune practica meditației și beneficiile acesteia
- învăța tehnica de meditație cu focus pe respirație
- practica tehnica meditației în mișcare
- primi răspunsuri la întrebăril tale despre meditație
- primi sugestii pentru începerea practicii individuale
- primi recomandări pentru încorporarea tehnicilor de meditație în programul zilnic și dezvoltarea practicii personale
 
Meditatia este o practică simplă, dar în acelasi timp foarte puternică, care poate aduce transformări fundamentale la toate nivelurile ființei noastre, de la modificarea activității genelor la nivel fizic și până la schimbarea relației cu noi înșine și lumea în general.
 
Ea este o metodă de auto-explorare, care ne ajută să ne familiarizăm cu noi înșine, cu modul în care funcționează mintea noastră, cu gândurile, emoțiile, senzațiile și percepțiile noastre pentru a putea face schimbările pe care ni le dorim, pentru a crește nivelul nostru de conștiență și pentru a intra în contact cu momentul prezent.
-----------------------------------------------------------------------------
Despre Crina Radu
 
Crina este Trainer de Mindfulness, practicant al budismului tibetan, practicant reiki, Basic Master - New Paradigm MDT, pasionată și de comunicare, cu deschidere către oameni și starea acestora de bine.
 
Crina a început călătoria către explorarea conștientă de sine în anul 2012, iar procesul a purtat-o din Europa, în Asia și înapoi în Europa, intrând în contact cu diferite tradiții filosofice și religioase și studiind diferite tehnici de meditatie și lucru cu mintea și emoțiile. Crina a intregrat toată experiența și infomațiile acumulate într-un sistem holistic, ușor de aplicat în viața de zi cu zi.
 
A studiat arta și tehnica meditației de la maeștrii autentici din Asia, practicând meditația și făcând din aceasta practica un mod de a fi, un mod de viața, care i-a permis să observe și să transforme tipare comportamentale care o limitau și îi provocau suferință.
 
Pagina de FB https://www.facebook.com/livinglifemindfully33/
----------------------------------------------------------------------------
☼ Sambata, 24 martie ora 17:00-18:30
☼ Costul acestui seminar: 65 ron
☼ Accesul se face doar in baza unei rezervari
☼ Locurile sunt limitate
☼ Rezervări: info@bodhiyoga.ro

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Bliss. Meditația Inimii și Mantra
24 November, 19:00-21:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu & Hitesh Bhatt

Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Preț: 70 ron / 1 sesiune. 130 ron / ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Corpul Emoțional. Harta
24 November, 16:00-18:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu

Corpul Emoțional. Harta

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Preț: 70 ron / sesiune. 130 ron/ ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru