Kirtan - The Yogic Practice of Soulful Singing

Bodhi Studio

Sâmbătă, 19 Jan, 18:00-20:00

Va invitam cu mult drag sa ne relaxam impreuna pe vibratiile magice ale mantrelor.

 Atunci cand cantam sunetele profunde si vindecatoare ale mantrelor din sanskrita atentia noastra se reintoarce din minte in inima. Si cand suntem in inima totul este mai bine, indiferent de circumstantele din exterior.
Kirtan-ul este un spatiu pe care il cream pentru a veni impreuna, precum o comunitate, in vocea si cantecele sufletului, sustinuti de muzica live (harmonium, percutie, fluiere, boluri tibetane, toba samanica, chitara etc).
Kirtanul este o practica din Bhakti Yoga (iubire pura devotionala si compasiune). Impreuna cu celelalte practici yoga ea ne tine de mana in integrarea iubirii divine. Cantand mantre noi vom accesa bucuria de a fi si din acest spatiu clar ne putem asculta sufletul! De asemenea, vom invita diferite energii si aspecte ale divinitatii ca sa ne serveasca si ca sa ne sustina in acest proces ♥

Kirtanul este foarte eficient si in echilibrarea chakrei Vishuda si a comunicarii, amintindu-ne cu timp si practica, sa ne exprimam si din inima si nu doar din mental, cu vocea clara a sufletului. Practica poate sa ne miste intr-un mod profund si sa ne aduca o bucurie incredibila, sau pur si simplu liniste.
Haideti sa va impartasiti si voi inima in aceasta cantare si sa cantam impreuna! Toata lumea este binevenita!

Facilitatori:
Dana Nedelcu este indrumatoare de yoga acreditata prin Yoga London. Practica yoga in mod constient din 2007 si tot de atunci este o particica dedicata din Cercul Crimson si familia Shaumbra. Dana sustine experiente de Hatha Yoga: Vinyasa Flow Yoga si Yin Yoga de 5 ani pentru ca iubeste aceasta arta care ne ajuta sa miscam energiile, sa ne simtim si sa ne permitem sa fim creatorii care suntem! Recent a inceput sa sustina si aceste intalniri magice de Kirtan.
Pe langa Yoga, care este spatiul sau de acasa unde isi poate aminti intotdeauna sa revina la ceea ce este cu adevarat important in aceasta viata – sufletul si creatia sa, Danei ii place sa danseze, sa cante si tot ce inseamna arta, joc si comunitate! Noi toti ne putem bucura de creativitatea noastra si astfel sa traim, cu adevarat!
Dana este si terapeut prin masaj, dansatoare, practician reiki si studenta in anul II la Scoala de Medicina Osteopata, OsteoRe.

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Bliss. Meditația Inimii și Mantra
24 November, 19:00-21:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu & Hitesh Bhatt

Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Preț: 70 ron / 1 sesiune. 130 ron / ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Corpul Emoțional. Harta
24 November, 16:00-18:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu

Corpul Emoțional. Harta

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Preț: 70 ron / sesiune. 130 ron/ ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru