Mindful Kids

Bodhi Studio, Bucharest

Duminică, 25 Mar, 11:00-12:00

Execițiile de Mindfulness ajută copiii să își antreneze atenția, să învețe modalități de a se liniști și de a intra în contact cu propriile emoții și să își dezvolte încrederea și stima de sine. 
 

 

Atelier Mindfulness pentru copii cu Crina Radu
☼ 9-14 ani ☼

Practica și exercițiile de Mindfulness s-au răspândit din ce în ce mai mult datorită beneficiilor pe care acestea le au, ajungând chiar și în unele scoli pentru a veni atât în sprijinul copiilor, cât și al profesorilor și părinților. 

Execițiile de Mindfulness ajută copiii să își antreneze atenția, să învețe modalități de a se liniști și de a intra în contact cu propriile emoții și să își dezvolte încrederea și stima de sine. 

Acest atelier de Mindfulness este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani, fiind unul interactiv și presărat cu activități practice. 

☼ In cadrul atelierului: 
- se va explica pe scurt ce este Mindfulnessul și cu ce este el de folos copiilor;
- vor fi exersate mai mule tipuri de exerciții de Mindfulness care implică respirația, auzul și mișcarea cu scopul de a antrena atenția și a ajuta la cultivarea unei stări de calm și relaxare;
- între exercițiile de Mindfulness, vor fi introduse scurte exerciții de relaxare a corpului. 

☼ Beneficiile exercițiilor de Mindfulness:
- cultivarea capacității de atenție 
- reducerea anxietății și stresului resimțit 
- îmbunătățirea calității somnului 
- cultivarea încrederii de sine 
- conștientizarea emoțiilor
- relaxare la nivel fizic și mental. 

Numar maxim de participanti: 12 

Nota: Experiența anterioară cu exercițiile de Mindfulness nu este necesară. Acestea vor fi explicate în detaliul astfel încât fiecare participant să le poată exersa în timpul atelierului. 

-------------------------------------------------------------------------

Despre Crina Radu

Crina este Trainer de Mindfulness, practicant al budismului tibetan, practicant reiki, Basic Master - New Paradigm MDT, pasionată și de comunicare, cu deschidere către oameni și starea acestora de bine. 

Crina a început călătoria către explorarea conștientă de sine în anul 2012, iar procesul a purtat-o din Europa, în Asia și înapoi în Europa, intrând în contact cu diferite tradiții filosofice și religioase și studiind diferite tehnici de meditatie și lucru cu mintea și emoțiile. Crina a intregrat toată experiența și infomațiile acumulate într-un sistem holistic, ușor de aplicat în viața de zi cu zi. 

A studiat arta și tehnica meditației de la maeștrii autentici din Asia, practicând meditația și făcând din aceasta practica un mod de a fi, un mod de viața, care i-a permis să observe și să transforme tipare comportamentale care o limitau și îi provocau suferință. 

“Consider că orice practică este necesar să fie inclusă în mod organic și conștient în viața noastră pentru a putea avea puterea de transformare și eliberare de suferință pe care o promite. Practicile pe care le consider cu adevarat valoroase sunt cele care ne aduc în contact cu adevărata noastră natură, unde, dacă reușim sa ne stabilizam, totul se tranformă. Iar schimbarea fiecăruia dintre noi și deschiderea către niveluri de conștiență mai înalte provoacă inevitabil schimbări la nivel global.” Crina Radu 

Afla mai multe despre Crina: https://www.facebook.com/livinglifemindfully33/ 

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Bliss. Meditația Inimii și Mantra
24 November, 19:00-21:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu & Hitesh Bhatt

Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Preț: 70 ron / 1 sesiune. 130 ron / ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Corpul Emoțional. Harta
24 November, 16:00-18:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu

Corpul Emoțional. Harta

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Preț: 70 ron / sesiune. 130 ron/ ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru