Women's Qigong with Dana Mirza

Bodhi Studio

Duminică, 21 Oct, 10:00-12:00

Duminică, 21 octombrie, vă invităm să participați la un atelier în care să descoperiți practici străvechi pentru sănătate, armonie și longevitate din qigong și medicina tradițională chineză.


“Qigong” se poate traduce prin “lucru cu energia” (qi=energie, gong=lucru); mai mult decat atat insa, QIGONG-ul este un sistem de cultivare a sanatatii, de autocunoastere si evolutie spirituala, este un mod de viata. Cu o vechime de peste 5000 de ani, a devenit astazi cunoscut in intreaga lume, fiind considerat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, alaturi de taijiquan (tai chi), drept una din cele mai eficiente modalitati de pastrare a sanatatii.

Atelierul din aceasta duminica este dedicat femeilor. Pentru ca fiziologia unei femei, emotiile sale si schimbarile hormonale difera in multe feluri de cele ale unui barbat, tehnici specifice de mentinere a sanatatii feminine si a vitalitatii sunt nu doar binevenite, dar si necesare. Tehnici specifice sunt necesare si pentru diferitele etape ale vietii insotite de transformarile lor caracteristice: pubertate, maturitate – insotite de sarcina si maternitate, menopauza, postmenopauza. In medicina traditionala chineza (MTC) fazele naturale din viata unei femei sunt onorate si celebrate.Traditiile vechi din MTC sunt necesare mai mult decat oricand in societatea contemporana, cand femeile sunt puse in situatia in care trebuie sa faca fata unor solicitari mai intense, sa daruiasca la fel de mult timp si energie atat vietii de familie, cat si celei profesionale. Oboseala, stresul, lipsa de somn, anduranta sunt provocari la care ele trebuie sa faca fata din ce in ce mai des. 
Ansamblul practicilor din qigong si medicina traditionala chineza ne ofera suport emotional si echilibru in toate etapele vietii, ne ajuta sa avem imunitate crescuta (scad riscul cancerului de san, cresc rezistenta la tumori si virusuri), echilibru emotional si hormonal, minte linistita, forma fizica armonioasa si tonus psihic ridicat, flexibilitate, o functionare mai buna a aparatului digestiv si a celui reproducator, circulatie imbunatatita a fluidelor in corp.

Tehnicile de qigong pentru sanatate feminina ne ajuta sa traim cu mai mult echilbru, sa ne regasim vitalitatea, sa avem mai multa prezenta in propriile vieti, sa dezvoltam o relatie de iubire si respect cu corpurile noastre, sa intelegem mai bine natura nostra feminina, yin, sa descoperim si sa manifestam frumusetea interioara si potentialul creator. 


Timp de doua ore vom invata si practica impreuna:
- tehnici de relaxare ;
- tehnici de respiratie;
- forme dinamice de qigong pentru relaxare, reglarea sistemului hormonal, deplasarea energiei pe meridiane;
- automasajul unor puncte de pe meridiane si tapping (batai usoare);
- automasajul fetei.
Vom incheia printr-o tehnica meditativa si chanting.

-------------------------------------------------------------------------

Va ghideaza cu multa caldura DANA MIRZA, instructor de qigong pentru sanatate feminina si taijiquan (tai chi) stilul Yang in cadrul Fundației Române de Qigong, instructor yin yoga, instructor bodyArt. 

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Bliss. Meditația Inimii și Mantra
24 November, 19:00-21:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu & Hitesh Bhatt

Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Preț: 70 ron / 1 sesiune. 130 ron / ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Corpul Emoțional. Harta
24 November, 16:00-18:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu

Corpul Emoțional. Harta

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Preț: 70 ron / sesiune. 130 ron/ ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru