Women’s Yoga Circle with Sivani Mata

Bodhi Studio

Duminică, 16 Sep, 11:00-13:30

Va invitam cu iubire la aceasta intalnire pentru a ne conecta si a ne imbratisa Shakti-ul interior ~ calitatile feminine.

Women’s Yoga Circle
Yoga Nidra, Kirtan, Asana & Mudra

In cercul nostru ne vom impartasi printr-o practica hranitoare creata special pentru femei care aleg sa isi onoreze experientele ce vin cu feminitatea si nevoile lor unice. Aceasta sesiune va fi creata dupa nevoile grupului, incepand cu Yoga Nidra pentru a experimenta o relaxare completa. Dupa care vom trece printr-o serie de practici, precum asane blande, mudra, pranayama, yoga restaurativa sau qi gong, inainte sa terminam cu un scurt kirtan: cantare de mantre – formule de vindecare prin sunet, cantate din inima. Veti pleca simtindu-va revitalizate si hranite.

Maha Shakti ki JAI! - Onoare pentru Minunata si Profunda Energie Feminina!

-------------------------------------------------------------------------

Despre Sivani

Sivani Mata este o studenta a practicii Bhakti Yoga (Yoga iubirii si a devotiunii). Ea a inceput aceasta calatorie participand la diverse intalniri de Kirtan (cantare de mantre) din Londra si din alte tari. Familia GOMA a inspirat-o in mod special sa traiasca in incredere si in spiritul bhakti prin toate aspectele vietii. A inceput sa faciliteze ghidari prin Kirtan dupa ce a petrecut Anul Nou 2009 cu Jai Uttal in tabara lui de Kirtan, si dupa un YTC (Yoga Teacher Training) in Mexic la Institutul de Yoga Yandara, unde o trupa incredibila rezidenta a insitutului, Jaya, a facut Kirtanul un element cheie al practicii.

De atunci Sivani organizeaza cercuri si intalniri de kirtan in UK, si a scos trei albume de Kirtan produse de Tabla Tom, un muzician miraculos de bhakti: I am (2012), Shakti Live (2015) si Surrender (2016). De asemenea si ultimul album Jasmine Garden (2017) care combina Kirtan cu poezie mistica.

Deoarece Sivani s-a indragostit de aceasta practica a organizat si primul festival de muzica Bhakti din UK in august 2011. Acest festival a adus la un loc practici de muzica devotionala din traditii diferite, in spiritul iubirii universale si devotiunii. Dupa aceasta experienta ea organizeaza si BE LOVE – 11 ore de Bhakti intensiv in Londra. Inspirata de practica sa Bhakti, Sivani impartaseste si Yoga Nidra, Yoga pentru Femei, Yoga Restaurativa si Dansul Shakti cu spiritul bhakti, aducand toate aceste practici in inima unde se poate descoperi adevarata natura a fiecaruia.

Sivani Mata este incredibil de recunoscatoare pentru ca a gasit aceasta practica divina si ca o poate impartasi cu prietenii. O puteti gasi pe Sivani pe www.naturalmysticbhajans.co.uk.

* Pentru a iti rezerva locul, este necesara achitarea integrala a pretului atelierului.

Numarul locurilor este limitat.

Sivani va sustine inca doua ateliere la Bucuresti:
Rhythms of Life: https://www.facebook.com/events/2063108180619187/
Kirtan: https://www.facebook.com/events/218051465714782/

Daca doresti sa participi la toate cele 3 evenimentele sustinute de Sivani Mata in weekendul 15-16 septembrie, beneficiezi de pretul 230 lei, in loc de 260 lei

-------------------------------------------------------------------------

EN
In our circle we will share in a nurturing yoga practice especially for women that aims to honour to the female experience and respond to our unique needs. The session will be tailored to the needs of the group, beginning with Total Yoga Nidra to allow ourselves to experience complete relaxation. We will then move onto a range of practices such as gentle yoga asana, mudra, pranayama, restorative yoga or qi gong, before ending with some Kirtan: singing mantra - healing sound formulas, from the heart. Expect to leave feeling nourished and revitalised.

Maha Shakti ki JAI! – All Power to the Great Deep Feminine Energy!

-------------------------------------------------------------------------

About Sivani

Sivani Mata is a student of Bhakti Yoga (the yoga of love and devotion) and began her journey with this practice through attending various Kirtan (chanting) evenings in London and on her travels. Particularly with family band GOMA, who inspired her to live in trust and bhakti spirit in all aspects of life. She began to lead Kirtan after spending New Year 2009 with Jai Uttal on his Kirtan camp, followed by a Yoga Teacher Training in Mexico at the Yandara Yoga Institute, where an incredible resident kirtan band, Jaya made chanting a key element. Since then Sivani has been running chanting circles and gatherings in the UK, and has released three kirtan albums produced by bhakti musical magician Tabla Tom: I AM (2012), Shakti Live (2015) and Surrender (2016). As well as her most recent release Jasmine Garden (2017) which blends Kirtan with mystic poetry. Having fallen in love with the path of Bhakti Yoga, Sivani organised the UK’s first ever Bhakti Music Festival (in August 2011), which brought devotional musical practices from various traditions together as one, in the spirit of universal love and devotion. Following on from this she now organises BE LOVE ~ 11hour Bhakti Immersions in London. Inspired by her Bhakti Practice, Sivani also shares Yoga Nidra, Women's Yoga, Restorative Yoga and Shakti Dance with bhakti spirit, centring these practices in the heart to unveil ones true nature.
Sivani Mata feels incredibly blessed to have found this divine practice and be able to share it with others
www.naturalmysticbhajans.co.uk

 

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Bliss. Meditația Inimii și Mantra
24 November, 19:00-21:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu & Hitesh Bhatt

Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Preț: 70 ron / 1 sesiune. 130 ron / ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Corpul Emoțional. Harta
24 November, 16:00-18:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu

Corpul Emoțional. Harta

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Preț: 70 ron / sesiune. 130 ron/ ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru