Workshop Ashtanga Vinyasa Yoga

Bodhi Studio, Bucharest

Sâmbătă, 18 Nov, 10:30-12:30

Workshop-ul introductiv în Ashtanga Vinyasa Yoga, va pleca de la punctul 0 al cuvântului Asana, iar de aici vom încerca să oferim o întreagă experiență strâns legată de ce înseamnă Asana, ce înseamnă Ashtanga, ce înseamnă Vinyasa și cel mai important ce legătura au aceste posturi, tehnici sau stiluri cu Yoga și Yoga Asana.

În acest moment Yoga este foarte asociată doar cu Asana, în diferite stiluri și abordări, ceea ce permite uneori o separare de ce înseamnă cu adevărat Yoga.

Workshop-ul introductiv în Ashtanga Vinyasa Yoga, va pleca de la punctul 0 al cuvântului Asana, iar de aici vom încerca să oferim o întreagă experiență strâns legată de ce înseamnă Asana, ce înseamnă Ashtanga, ce înseamnă Vinyasa și cel mai important ce legătură au aceste posturi, tehnici sau stiluri cu Yoga și Yoga Asana.
Vom merge din exterior spre interior, pas cu pas, informația fiind accesibilă oricărui practicant, începător sau avansat.
Pentru a ajunge, la final, să întelegem practica din interior spre exterior.

Vom încerca să clădim o fundație solidă în abordarea practicii de Yoga Asana, oferind spre întelegere noțiuni de bază legate de aliniament, Vinyasa, respirația Ujjayi, Bandhas și Drishti, care reprezintă elemente de maximă importanță în stilul Ashtanga Vinyasa Yoga și nu numai.

Vom încerca să găsim elmentele de siguranță pentru o practică sănătoasă și fără accidentări.

Vom încerca să găsim aplicabilitatea acestor informații în viața de zi cu zi, pentru a prelungi practica noastră și în afara saltelei, acolo unde avem cea mai mare nevoie.

La final, sperăm să aveti o idee clară a ceea ce înseamnă acest stil de Yoga Asana și ce rol are în înțelegerea mecanismului universal al vieții.

Durata workshop-ului va fi de 2 ore și va fi împărțit între o parte teoretică și o parte practică.
Partea teoretică va acoperi notiunile generale descrise mai sus.
Iar partea practică va aplica această informație.
Nu într-o clasă de Ashtanga Vinyasa Yoga ci într-o formă care să ne ofere întelegere și aplicabilitate într-o practică viitoare.

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Bliss. Meditația Inimii și Mantra
24 November, 19:00-21:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu & Hitesh Bhatt

Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Preț: 70 ron / 1 sesiune. 130 ron / ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Corpul Emoțional. Harta
24 November, 16:00-18:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu

Corpul Emoțional. Harta

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Preț: 70 ron / sesiune. 130 ron/ ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru