Profesori

Cunoaște-i pe profesorii noștri, povestea din spatele lor, motivația și experiența

Hitesh Bhatt

Hitesh Bhatt

I was born in a spiritual family from the northern mountains in India where we grew up chanting, meditating, doing Asana practices and learning to become better humans. I was taught from the beginning that it is by 'giving that we receive and that it is by 'taking' that we suffer.

Monica Filip

Monica Filip

Calatoria mea Yoga a inceput in timpul maternitatii, descoperind-o ca pe o forma extraordinara de reconectare autentica cu sinele, de linistire a mintii, de eliminare a durerilor de spate si a stresului

Alexandra Mihaela Dancs

Alexandra Mihaela Dancs

Practic yoga din 2004, cam de cand m-am apucat de dans contemporan si am facut trecerea de la stomatologie la coregrafie.

Oana Sforoi

Oana Sforoi

Pentru mine, yoga este este un mod sacru de a ne îngriji de ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Estera Tinca

Estera Tinca

În viața mea lucrurile au curs firesc în direcția în care mă aflu profesional și cu bucurie acum, simt doar recunoștință pentru asta.

Desiree Halaseh

Desiree Halaseh

Din 2017 organizează retreaturi de wellness, aventură și spiritualitate în India, Bali și Costa Rica, iar din 2019 este instructor de hatha yoga EMBODIED FLOW™ 200 hrs.

Dana Nedelcu

Dana Nedelcu

Dana Nedelcu este o iubitoare dedicata a practicii yoga, a Spiritului, a vietii, a naturii, a dansului, a jocului, a intelegerii si comunicarii non-violente

Roxana Corojan

Roxana Corojan

Roxana este facilitator de Vinyasa Yoga (200hr) certificat de SOHA (School of Healing Arts) și terapeut prin tehnica masajului Thai Yoga. Clasele Roxanei te invită spre autocunoaștere pentru a dobândi flexibilitate in minte, suflet și corp. Inspirate de procesul creativ, explorandu-ne prin practica asanelor si a respiratiei constiente, cu intentia de atinge o stare de flow - Roxana te indeamna sa iti imaginezi salteluta de yoga precum un canvas, iar noi - vopseaua, pictura, si pictorul.

Bogdan Faita

Bogdan Faita

Sunt un cautator ca si tine, iubitor de oameni si de viata in toate aspectele ei. Am inceput cautarea de sine  in urma cu zece ani. Imbratisez atat non-dualitatea cat si umanul din noi. Simt ca numai atunci cand acestea doua vor fi armonios integrate conflictul interior se va stinge si vom putea trai o viata in liniste si iubire asa cum ne dorim.

Cristina Paceagiu

Cristina Paceagiu

Am inceput sa practic Yoga Asana in 2014, in perioada in care alergam si in scurt timp am observat cat de mult ma ajuta in recuperarea dupa alergare si dupa mici accidentari.

Alexandra Adina Rădescu

Alexandra Adina Rădescu

Alexandra a absolvit actorie în cadrul Universității de Artă Teatrală și Cinematografică, dar și facultatea de Comunicare și Relații Publice. 

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

5 ședințe pentru doar 150 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Intrarea Victor Eftimiu nr 2, etaj 4, Bucharest, Romania

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru