Bliss. Meditația Inimii și Mantra

Bodhi Studio, Intrarea Victor Eftimiu, nr. 2

Duminică, 24 Nov, 19:00-21:30

Te invităm la o seară de experiențiere a stării de grație dată de practica Meditației Inimii a lui Karunesh, instrument cu o putere extraordinară de vindecare și de accesarea a stărilor rafinate ale Ființei.

Meditația Inimii este o tehnică de meditație activă în care mișcările corporale se împletesc armonios cu respirația profundă, conștientă. Din experiența noastră, această adevarată tehnologie a sacrului este o modalitate facilă, accesibilă, de a curăța, de a așeza emoțiile, de a crea spațiu pentru bucurie, dând drumul emoțiilor blocate. Adeseori, cărăm cu noi emoții dure, pietrificate în inimile noastre, care au devenit parte din noi și care ne împiedică să creăm spațiu pentru nou. În a doua parte, vom încânta Gayatri Mantra, pâstrând pacea minții și bucurându-ne de spațiul vast al inimilor noastre. Atelierul are ca scop accesarea stării de echilibru și armonie, atât de necesară în aceste timpuri în care ne-am pierdut pe noi ca centru al existentei noastre, iar viața a devenit un tăvălug de alegeri inconștiente și de "trebuie să...".
Vă invităm, cu drag!
FACILITATORI:
- Psihoterapeut Cristina Alexandra Andrei- formată în Psihoterapia Centrată pe Persoană, Experiențială și Focusing; în formare în Psihoterapie Transpersonală și Respirația Holotropică a lui Grof sub egida EUROTAS, practician Reconnective Healing, experienta de lucru in sesiuni individuale si sesiuni de grup pentru accesarea starilor de constiinta extinsa vindecatoare prin tehnici de respiratie si tehnici transpersonale. 
- Terapeut Valentin Neacșu - în formare în Psihoterapia Transpersonală și Respirația Holotropică a lui Grof sub egida EUROTAS, experiență de peste 10 ani în practica terapiilor complementare (Qigong, Reiki, Școala Spirituală Solariană, Școala Bioconceptuală),experienta de lucru in sesiuni de grup pentru accesarea starilor de constiinta extinsa vindecatoare prin tehnici energetice, de respiratie si tehnici transpersonale.
- Hitesh Bhatt - I am a yoga teacher, teaching in Romania for past 20 months. Although I am a ‘yoga’ teacher, I have been deeply impacted by other philosophies too, one of them being the Advaita Vedanta Darshana (Non-dual Vedanta philosophy). In my limited understanding, the beauty of all the world religions, spiritual traditions, and scriptures is that they all point in the same direction and the direction is to our own heart. God, Self, ‘I’, the Holy Spirit, the Holy Ghost, all reside there.  Once we know that real 'I’ and not this person ‘i', our ignorance will be uncovered and only knowledge will shine forth. 

I do not have a guru, my heart is my inner guru but if there is one person who has truly provoked me to look within is my father who himself is a deeply spiritual person but also a wise man of deep scriptural and self knowledge. I have tried to understand the texts with utmost sincerity accessible to me and I want to present it to you exactly the same way. I am in no manner an expert but I am hopeful that my understanding will resonate with you and ignite a joyful spark of turning the attention within. 

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Corpul Emoțional. Harta
24 November, 16:00-18:30 cu Cristina Alexandra Andrei & Valentin Neacșu

Corpul Emoțional. Harta

Te invităm la un atelier  in care prin meditatie, respiratie si imagerie sa te conectezi cu acest corp emotional si sa observi corelatiile dintre minte-emotie-materie. Acest lucru aduce conștientizarea tiparelor, cauzelor suferințelor si in ce  moduri în să devenim proprii stăpâni ai vieților noastre

Preț: 70 ron / sesiune. 130 ron/ ambele sesiuni RON
Mai multe detalii »
Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »
Yoga Challange VI Special Edition
06 May, 07:00-08:30 cu

Yoga Challange VI Special Edition

Yoga Challenge VI Special Edition
4 days per week/4 weeks/4 teachers/4 yoga styles

Preț: 120 euro RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru