⟵ Înapoi la blog

Women's Yoga Circle cu Dana Nedelcu

09 August 2018

Duminică, 5 august, odată ce soarele a binevoit să reapară permanent în zilele noastre de vară, fără nicio urmă de ploaie care să ne întunece sufletele, la Bodhi Studio, nici prea de dimineață, nici prea târziu, a avut loc o întâlnire minunată coordonată Dana Nedelcu intitulată Women Yoga Circle.

Timp de două ore la care am avut marea plăcere să particip, am explorat un alt fel de yoga, o combinație minunată de meditație și yoga care m-a ajutat să mă deconectez de exterior și să mă concentrez pe sufletul și pe conștiința mea. Am simțit recunoștință pentru fiecare respirație, pentru fiecare moment când m-am simțiti vie și am realizat cât de mult pierd din această conștiință de sine pe parcursul momentelor stresante și agitate din viața mea. Pierd din vedere minunatul dar de a respira, de a vedea, de a merge. Nu e așa că vi se întâmplă și vouă des?

Întâlnirea a stat exculsiv sub semnul feminității, fiecare dintre noi îmbrățișând practicile Womb Yoga și a Yin Yoga. Am creat legătura între inimă și pântec, ne-am deschis către creativitate și fertilitate, încercând să atragem toate energiile pozitive de care avem nevoie pentru a fi. Doar pentru a fi. Atât în viețile noastre, cât și în ale celor dragi. De a fi prezente prin iubire și recunoștință.

De asemena, am discutat despre menstruație, sarcină și menopauză. Fiecare moment din viața unei femei vine ca o experiență menită să ne învețe, să ne încununeze cu maturitatea fiecărei etape din această călătorie pe care o numim viață. Iubirea necondiționată, libertatea și curajul de a fi noi înșine în fiecare clipă, fără teamă au fost laitmotivele întâlnirii. Totul a fost îmbinat cu muzică, mantre, mișcare, poezie, având în centru un miros delicat de bețisoare parfumate și de flori de soare, care ne-au sensiblizate și emoționat.

Personal, au fost două ore dintr-o duminică de vară trăite cu folos. Trecând printr-o serie de schimbări în viața mea, atât la nivel spiritual, cât și fizic, Women Yoga Circle sub frumoasa cooronare a Danei Nedelcu m-a ajutat enorm să fiu alături de femei minunate, puternice, fiecare în căutarea sinelui, a curajului de a merge mai departe. Deși fără o aparentă legătură între noi, eram cu toate acolo, iubeam, speram către o zi cu și mai mult soare. Pur și simplu trăiam.

Un articol realizat de Mădălina Haiducu

Ți-a plăcut această pagină?

Articole recomandate

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Ce este karma?

Ce este karma?

29 Oct, 16:38

Conform dicționarului, karma este definită drept o forță impersonală – întâlnită în hinduism și religii orientale, jainismm, budism – care cântărește toate faptele în decursul vieții și care determină, în ciclul de transmigrare a sufletelor, calitatea vieții umătoare.

Citește tot articolul »
21 iunie - Ziua Internațională a Yoga

21 iunie - Ziua Internațională a Yoga

17 Jun, 12:40

Termenul „yoga” derivă din limba sanskrită și înseamnă „uniune” - dintre corp, minte și spirit sau conștiință. Prin yoga se unește, într-un mod diferit, tot ceea ce suntem noi, toate aspectele care ne întregesc ca ființe umane.

Citește tot articolul »
Curățarea energetică a corpului și a locuinței

Curățarea energetică a corpului și a locuinței

17 Apr, 16:29

În fiecare zi ne place să avem grijă de corpul nostru fizic: îl alimentam cu hrana de care are nevoie, îl spălăm cu grijă și îl ținem în formă prin practicarea unei activități fizice regulate. Aceleași lucruri le facem și cu propiile locuințe: dăm cu aspiratorul, ștergem praful, geamurile, oglinzile. Dar câteodată pur și simplu ne simțim încărcați – atât cu noi înșine, cât și în casele în care locuim. Deși suntem conștienți că nu este nimic în neregulă cu noi, încărcătura energetică personală sau a locului în care trăim ne poate cauza stări de nervozitate, nefericire, agitație și poate produce chiar rău fizic.

Citește tot articolul »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru